FEESTELIJKE OPENING vrijdag 1 April 2016

amsterdam opening1Het Hand & Pols Centrum Amsterdam (HPCA) is het eerste erkende zelfstandige revalidatiecentrum in Amsterdam dat zich volledig richt op de diagnostiek en behandeling van patiënten met hand- en polsproblematiek. We verlenen tweedelijns zorg van hoge kwaliteit in een omgeving waar we service hoog in het vaandel hebben staan en waar de patiënt centraal staat.

Bij het Hand & Pols Centrum Amsterdam zijn ervaren fysiotherapeuten, ergotherapeuten, revalidatieartsen en psychologen werkzaam allen gespecialiseerd in de hand en pols revalidatie.

Er worden geen ingrepen verricht maar er is wel een nauwe samenwerking met diverse specialisten en ziekenhuizen waar patiënten geopereerd kunnen worden.
Vanwege het grote aantal patiënten met complexe hand- en polsproblematiek, neemt de behoefte aan het leveren van (top)zorg in een multidisciplinair team toe. Daarom is de praktijk 4hands een samenwerkingsverband aangegaan met Hand & Pols Revalidatie Nederland, een keten van revalidatiecentra specifiek voor patiënten met hand en pols problemen.

klik hier voor folder  uitnodiging-HPCA-HR